Tarieven 18 plus

De zorg voor jongvolwassenen valt onder de Zorgverzekeringswet. Wij hebben geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Een groot gedeelte van de zorg wordt echter wel vaak vergoed. Vaak is dit een vergoeding van tussen de 50% en 80%. Of en hoeveel er door de zorgverzekeraar vergoed wordt, hangt af van hoe en waar je verzekerd bent. Op de polisvoorwaarden kun je dit exact zien. Houd hierbij ook rekening met het eigen risico van (minimaal) €385. Een overzicht van de tarieven in de Basis GGZ vind je hieronder. Je betaalt het afgesproken tarief eerst zelf en dient de rekening achteraf in bij de zorgverzekeraar.

Tarieven en Voorwaarden

Een volledig overzicht van alle kosten en voorwaarden kunt u hier vinden.

Afzeggen?

Indien een afspraak onverhoopt niet door kan gaan (bijvoorbeeld vanwege ziekte etc), dan dient dit minimaal 24 uur van te voren doorgegeven te worden per mail of telefoon. Bij het niet tijdig afmelden van een behandeling wordt 50 euro in rekening gebracht, bij een intakegesprek is dit 80 euro en bij een psychologisch- en/of intelligentie-onderzoek is dit 130 euro. Deze kosten kun je niet declareren bij de zorgverzekeraar. 

Reiskosten

Voor een gesprek op een externe locatie geldt een kilometervergoeding van € 0,21 cent per km.  Dit wordt vaak niet door de zorgverzekeraar vergoed.