Aanmelden

Om aangemeld te worden is er een verwijsbrief nodig (Basis GGZ). Deze wordt afgegeven door de huisarts, jeugdarts (op school) of kinderarts. Een arts kan gemakkelijk doorverwijzen via Zorgdomein. Dan ontvangen wij de verwijsbrief digitaal. U kunt de verwijsbrief ook uploaden in het aanmeldformulier. Er kan ook doorverwezen worden naar de praktijk door het sociaal wijkteam (indien 18-).

Ben je 18 jaar of ouder? Dan is er een verwijsbrief van de huisarts nodig. Ook deze kan via Zorgdomein verstuurd worden.

Het aanmelden gaat als volgt:

  • Wij vragen u eerst om het contactformulier hiernaast in te vullen.
  • Praktijk De Kind- en Jeugdspecialist neemt vervolgens contact met u op om te bespreken of de hulpvraag in behandeling genomen kan worden binnen de praktijk.
  • Indien u positief bent over het starten van een zorgtraject binnen de praktijk en de praktijk kan uw hulpvraag in behandeling nemen, dan vragen wij u onderstaand aanmeldformulier in te vullen (16-, 16+ of 18+).

Alle informatie betreffende kosten en voorwaarden kunt u hier vinden.

Vraagt u zich af of uw vraag binnen de praktijk opgepakt kan worden? Kijk dan bij aanbod of neem geheel vrijblijvend en kosteloos contact met ons op. Heeft u vragen over de actuele wachttijden? Klik dan hier.

Soms is het zo dat geadviseerd wordt om door te verwijzen naar een andere praktijk/instelling omdat zij beter aan kunnen sluiten bij uw hulpvraag. Een overzicht van klachten/hulpvragen waarbij wij u helaas niet kunnen helpen, vindt u hier. Vanzelfsprekend denken wij dan met u mee waar u wel het beste naar toe kunt gaan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.